SÅDAN KOMMER DU TIL AT FØLE DIG godt tilpas

Dette indhold er sponsoreret

Kender du det der med, at du har sovet dårligt om natten, så du har ondt i hele kroppen dagen efter? Det er der i hvert fald mange, der oplever. Men det er bare ikke kun det at have smerter i kroppen. Faktisk er det også det faktum, at når vi har ondt nogen steder, så føler vi ikke, at vi kan yde vores fulde potentiale. Og dette giver virkelig et dyk i vores selvværd. Pludselig tænker vi, at vi ikke er lige så gode som alle andre mænd.

Et godt selvværd er altafgørende

Hvis man ikke har et godt selvværd, har det faktisk stor betydning for os. For når man ikke har et godt selvværd, har man ikke de ellers positive tanker om sig selv, og vi føler, at vi ikke er noget værd. Dette giver en ond cirkel, for når man allerede har denne opfattelse af sig selv, så bliver selvværdet endnu værre. Det hjælper selvfølgelig ikke på en mands opfattelse af sig selv, og derfor er det ikke særlig godt at have et dårligt selvværd. Det får os ikke til at føle os som den mand, vi ellers er. Og det vil alle andre også kunne både se og mærke.

Sov rigtigt om natten

Der er selvfølgelig utrolig mange ting, der spiller ind i at have et godt selvværd, og alt er ikke noget, man kan ændre fra den ene dag til den anden. Alligevel er der noget, du kan. Netop det faktum, at du ikke sover særlig godt om natten. For ved at skifte din seng ud med en seng der passer til dine behov, altså til én, der passer til lige præcis din krop, vil du sove meget bedre om natten. På den måde vil dit selvværd være i top hver dag, og du vil føle dig som en mand.