SÅDAN KAN UD SPARE PENGE I DIN VIRKSOMHED

Når du ejer en virksomhed, er det positiv, når medarbejderne er motiverede, kunderne er glade og arbejdsmiljøet er godt. Det er dog ikke nok for at få det hele til at køre rundt. Du skal også tjene penge. Hvis du ikke tjener penge, er alt det andet faktisk ret ligemeget.

Når virksomheden skal tjene penge, kræver det, at du skaffer nye kunder, lancerer nye produkter eller på anden vis udvikler virksomheden. Det kræver dog også, at du har et stort fokus på virksomhedens udgifter. De skal nemlig helst gerne være meget mindre end din omsætning – ellers nytter det ikke noget på den lange bane. Vi har derfor her samlet nogle tips til dig, der gerne vil spare lidt penge samtidig med at din omsætning vokser.

Køb brugt til virksomheden

Uanset om du har brug for entreprenørmaskiner, computere eller møbler, så kan der være mange penge at spare, hvis du køber brugt frem for at købe helt nyt. Brugte møbler, maskiner og lignende er nemlig altid en del billigere end hvis man køber nyt – men kvaliteten er i langt de fleste tilfælde den samme. Derudover kan man ofte også få mere for pengene, når man køber brugt. Det betyder, at man måske har råd til en større maskine, en bedre computer eller flere møbler, hvis man køber det brugt – helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det kan derfor være en klar fordel – især økonomisk – at købe en brugt minilæsser, en brugt bærbar eller en brugt kontorstol.

Lav en aftale med et it-firma

Når der er tale om mindre virksomheder, er der ofte ikke økonomisk råderum til at ansætte en it-medarbejder på fuldtid – på trods af at It ’en i mange virksomheder er meget vigtig og faktisk i mange tilfælde grundstenene for det daglige arbejde. Man behøver dog ikke at undvære en it-sagkyndig i virksomheden, hvis man blot laver en aftale med et it-firma, som kan hjælpe med både stort og små inden for it. Det koster et mindre beløb om måneden (meget mindre end en månedsløn til en it-medarbejder) og så er man godt dækket ind, uanset hvad der sker. Hjælpen er lige om hjørnet, når der opstår problemer.

Dette indhold er sponsoreret