SÅDAN GØR DU JULEN LIDT NEMMERE

Dette indhold er sponsoreret

Julen er en hyggelig tid fuld af julegaver, chokolade, æbleskiver og masser af timer foran pejsen sammen med familien – men det er også en stresset tid. Man skal ud at købe gaver til hele familien, købe ind til mad og meget mere. Julen kræver derfor også ofte flere timer i døgnet end man måske lige har til rådighed. Vi har derfor her samlet nogle tips til, hvordan du kan gøre julen lidt nemmere for dig selv.

Lej en bil

Hvis man ikke er så heldig at have en bil og man skal langt for at besøge familien til jul, så kan det godt være ét stort bøvl at komme frem og tilbage til jul – specielt fordi man både skal have gaver med hen og også retur igen. Det betyder, at der er en del at slæbe på, og det er bare ikke ideelt, hvis man skal med bus eller tog frem og tilbage. Det kan derfor være en rigtig god beslutning at leje en bil hen over julen, så man nemt og hurtigt kan komme frem og tilbage – uden at skulle slæbe på alle gaverne. En bus- eller togbillet er ikke gratis, og det er biludlejning heller ikke – men hvis du lejer bilen hos Fire Hjul i enten Aarhus, Horsens eller Kolding, får du faktisk rigtig billig biludlejning. Det er biludlejning, der passer til ethvert budget.

Køb julegaver i god tid

Det er stressende at finde tid til at købe julegaver til hele familien, og man kommer derfor ofte til at vente til sidste øjeblik. Det er dog det værste, man kan gøre, når det gælder julegaver. Det er jo ikke ligefrem noget, der ordner sig selv. Det er derfor en god idé at begynde i rigtig god tid og evt. tage én person ad gangen. På den måde er du hurtigt færdig med julegaverne, og du kan i stedet nyde jule frem for at stresse over de sidste gaver. Forudsætningen for, at du kan gå i gang i god tid, er at du også får fat i ønskesedlerne i god tid, så husk at aftale en deadline for aflevering af ønskesedler med familien.

Overvej at bestille maden udefra

I mange familie er maden en kæmpe stressfaktor, fordi det både kræver et kæmpe indkøb og så også (ofte) flere dags madlavning – bare for at gøre klar til juleaften. Det er meget tidskrævende og tager en masse tid, som man ellers kunne bruge med resten af familien. Flere supermarkeder tilbyder dog i dag julemenuer, som man kan bestille til juleaften. Det kræver blot at du lige kører forbi og henter det enten på dagen eller dagen før – nemmere bliver det godt nok ikke.