Raske medarbejdere og en effektiv produktion: vælge det rette løfteudstyr

Hos virksomheder, der arbejder med produktion af fysiske varer, er løft en stor del af både produktion og lager. Der skal løftes komponenter rundt mellem de forskellige dele i produktionen, mens det endelige produkt enten skal løftes videre ud på lageret eller op på en lastbil for videre forsendelse.

Det bliver til rigtig mange løft på daglig basis for mange medarbejdere, og selvom løftene hver for sig ikke nødvendigvis er tunge, kan det alligevel have stor indvirkning på dine medarbejderes fysiske helbred. Mange ensformige løft slider nemlig på kroppen, og det er ting som dette, der kan resultere i arbejdsskader og mange sygedage.

Derudover er manuelle løft ikke altid den mest effektive løsning, og der kan derfor være optimeringer at hente i produktionen, hvis nogle af de mangle løft i stedet kan klares af professionelt løfteudstyr. Med professionelt løfteudstyr til både produktion og lager, kan du skåne dine medarbejdere for de mange løft, mens det i mange tilfælde også vil betyde en mere strømlinet og effektiv produktion.

Du finder alt inden for løfteudstyr til lager og produktion hos Alvac Industry. Alvac Industry har lang erfaring fra branchen, og de kan tilbyde individuelle løsninger til netop din virksomhed, så du får skræddersyet løfteudstyr, der passer til netop din produktion.

Alle former for løfteudstyr

Hos Alvac Industry kan du få løfteudstyr, som passer til alle forskellige løft. Du kan bl.a. få:

  • Løfteudstyr med vakuum som muliggør løft af næsten alle emner via sugekopper
  • Svingkraner der løfter omkring en fast søjle, hvorfor den er ideel til tunge løft inden for et mindre område
  • Traverskraner som kører på skinner i loftet, hvilket gør disse kraner perfekte til tunge løft over store arealer

Alvac Industry laver løfteudstyr til et væld af forskellige brancher, og der kan helt sikkert også findes en løsning, der passer til dig og dine løftebehov.