Mænd, forkæl din kvinde i den kølige sæson

Med kvinden ved din side, betyder det for mange mere tid indendøre, med hygge i sofaen, biografaftener, hygge med vennerne, gåture og måske en weekendtur til din kvindes favorit storby. De fleste kvinder elsker en sviptur til Paris, det kan jeg med sikkerhed stå inde for.

Med den køligere tid på vej, vil du måske opdage at de lette sommerkjoler byttes ud med sweaters, tørklæder og lag-på-lag. Jeg synes min kvinde er smuk – også når hun smyger sig ind i store sweaters – men jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg også er vild med, når hun har en smuk kjole på.

101 guide til strik kjolen

Jeg valgte at forkæle hende med en strikkjole, så hun kan føle sig stilet, samtidig med at hun holder varmen. En lille forkælelsesgave er et must og viser også hvor meget du værdsætter din kvinde. Strik kjolen er ikke som du måske umiddelbart vil tænke: ulden og uformelig. Der findes mange versioner af strik kjolen, i form af faconer og farver, så du nemt kan finde en version, som du tænker vil passe godt til netop din kvinde.

Husk på at vælg en strik kjole, som passer til din kvindes figur. Se på hvad hun ellers har i skabet af kjolefaconer, så du kan lade dig inspirere. Går hun ofte med stramme kjoler eller mere løstsiddende? Eller konferer med hendes veninder, hvis du vil være helt sikker og det måske er første gang du begiver dig ud i en tøjgave.

Det er vigtigt at ramme så rigtigt som muligt første gang – og allerhelst ramme pletskud. Det viser hende at du virkelig har styr på dit bagland.

Her får du lige et par småtips med på vejen. Er din kvinde en timeglasfacon kan du sagtens begive dig ud i en tættere siddende strik kjoler.

Er din kvinde hvad man kalder pæreformet, hvor hofterne er det brede punkt, kan du se efter en a-facon strik kjole eller mere løstsiddende version, så kjolen falder naturligt om hofterne.

Den løsere model passer også godt til æblefaconen, så du er sikker på, at den udvalgte strik kjole falder godt på hendes krop.

Prikken over i’et

Når du så har givet din kvinde den rette strik kjole, så kan du med fordel have et es i ærmet; en middag ude i byen med jeres venner eller en weekendtur til en by, som du ved at hun er vild med. Det vil med garanti falde i god jord og så kan strik kjolen komme til sin ret. For strik kjolen kan nemt piftes op, så I kan gå ud og nyde noget kvalitetstid sammen i efteråret.

Alt til manden er: forkælelse til din kvinde!