Mænd, det er okay at få hjælp!

Reklame

I mange samfund er der i dag et urealistisk billede af, hvad en mand er, og hvad en mand skal kunne. Det lægger ofte pres på manden, og det er nemt at få følelsen af, at du ikke er mand nok. Der er pludselig mange ting, du ikke må eller kan gøre, hvis du vil betegnes som en ”rigtig mand”, og det kan godt tage hårdt på dig både fysisk og psykisk.

Det psykiske aspekt er endnu mere tabubelagt som mand

Generelt set er det ofte meget tabubelagt at snakke om emner, der omhandler mental sundhed. Som mand er det dog endnu værre, og særligt psykiske problemer er noget, der bliver set som ikke-mandligt. Derfor prøver mange mænd at skjule eller ignorere de problemer, de måtte have, men i mange tilfælde forværrer dette bare problemet.

Det er her, du bliver nødt til at lukke øjnene for samfundets meninger, og få den hjælp du har brug for – ellers kommer du ikke til at få det bedre! Det kommer absolut ikke til at være nemt, men jo flere mænd der forholder sig til det på den måde, jo mere normaliseret kan det blive i dagens samfund!

Alle projekter skal ikke nødvendigvis klares på egen hånd

Når familien står foran et projekt, f.eks. et boligprojekt eller en flytning, er der ofte store forventninger til mandens rolle i dette. Nogle mænd kan selvfølgelig godt leve op til disse forventninger, særligt ift. håndværket, men alligevel er det i langt de fleste tilfælde urealistisk at forvente, at en mand kan klare en hel flytning på egen hånd. For at undgå stressen fra dette pres, er det i stedet bedre at undersøge mulighederne for hjælp til privat flytning fra flyttefirma Grønhøj eller et andet flyttefirma i dit område, så du kommer ud på den anden side med psyken i god be