Hvad giver man manden der har alt?

gaven til manden som har alt

Alles mareridt er at skulle give en gave til en person, som har alt i forvejen. Det kan være meget frustrerende at skulle bruge penge og tid på en gave til en, som bare selv kan købe det. Uanset om det er dine søskende, forældre eller kæreste, så er det irriterende ikke at vide, hvad man skal give i gave. Normalt har alle fødselarer en ønskeliste, men nogle mennesker er bare beskedne. Det vil i mange tilfælde være super fedt at være beskeden, men ikke når det gælder ønsker. Man skal selvfølgelig vide lidt om hvad personen interesserer sig for. Min far ønsker sig eksempelvis aldrig noget, men jeg ved at han er vild med at fiske. Derfor giver jeg ham ofte noget fiskeudstyr. Det kan være noget endegrej eller noget tilbehør til hans beklædning.

Giv en personlig mandegave

Er du i dilemma over, hvad du skal give den person, som ikke ønsker sig noget? Det er ikke alle, som er nemme at finde gaver til. Derfor er jeg stor fan af personlige gaver. Det er som da man var lille “tanken der tæller”. Personen som skal modtage gaven vil blive glad for at du har brugt tid på at lave gaven. Det skal naturligvis ikke blot være en tegning, men det kan godt være et hjemmelavet gavekort til ægte mandetid. Du kan eksempelvis lave et gavekort til personlige og hyggelige ting i kan lave sammen.

Hvem skal du give gaven til?

Er det eksempelvis din storebror der er vild med fodboldkampe som du skal give en personlig gave til? Så kan du give ham et personligt gavekort til en masse fede fodboldkampe, som i kan opleve sammen. Det er ikke kun en gave, om han vil blive glad for nu og her, men også en masse minder, som han vil blive glad for mange år frem. Har i et tæt forhold kan du også give ham et personligt gavekort til en bytur, hvor det kun er jer to, der tager ud sammen. Er det din far, som skal modtage din personlige gave, så kan du lave et personligt gavekort til en madoplevelse, som i kan tage på sammen. Det vil være en meget bedre gave for en mand som har alt, hvis du på forhånd har valgt, hvor i skal tage hen og spise. Modtageren vil bare være glad for, at få noget kvalitetstid sammen med dig, fremfor en pengegave. Højst sandsynligt vil en sådan person have penge nok til selv at kunne købe den type gave, som han vil have. Derfor er personlige gaver en meget bedre ide.