Geniale gaveidéer som enhver handyman vil elske at modtage

Reklame

Du er blevet inviteret til fødselsdag, og fødselaren er en gør-det-selv-mand – en vaskeægte handyman. Der er bare et problem: Du har ingen idé om, hvad du skal give ham i gave. Vi kender alle til problematikken, men det skal ikke hindre dig i at opspore den perfekte gave til ham. I denne guide får du inspiration til gaver, som enhver handyman vil sætte stor pris på at få.

Eksklusivt værktøj

Hvorfor ikke forkæle gør-det-selv-manden med noget af det, som han elsker mest? Nemlig værktøj! En handyman vil elske at få værktøj i gave. Bor vedkommende på en stor gård med brændeovn i huset, så kan familien overveje at dele omkostningerne til eksempelvis en brændekløver

Er du i tvivl om, hvilken slags værktøj du skal give ham, så er de meget behjælpelige med at finde lækkert værktøj i forretningerne.

Holdbart arbejdstøj i god kvalitet

En rigtig gør-det-selv-mand skal naturligvis have passende tøj til de opgaver, som han udfører. En god idé er derfor at gå på jagt efter tøj, der kan holde til lidt af hvert. Det kan også være, at han står og mangler et par sikkerhedssko. Sikkerheden er nemlig rigtig vigtig, især hvis man arbejder med tunge genstande.

Sæt prikken over i’et med øl

Langt de fleste gør-det-selv-mænd sætter stor pris på en kold øl, når arbejdet er udført og de endelig kan slappe af. Derfor kan du eventuelt sammensætte din egen ølkasse med smagfulde øl fra verden over, hvis du ønsker at glæde vedkommende med lidt godt til ganen. Alternativt kan du give vedkommende et gavekort til ølsmagning. Det er en oplevelse i særklasse, som bare skal prøves. Her kommer alle sanserne i spil, når der skal smages, duftes og kigges på øl. Hvis manden er vild med øl, så er det en genial gaveidé