Er du en rigtig handyman?

Det er svært at være en rigtig handyman nogle gange. Der er mange forskellige ting, som vi skal have styr på. Det er ikke altid kun værktøj vi skal have styr på, det er også materialer og nye trends til hjemmet. Læs med her og få en masse inspiration til, forskellige typer af maling, som du kan pifte dit hjem op med. 

Miljømærket Maling

I dag skal alt være økologisk og bæredygtigt. Derfor er maling ikke en undtagelse… Skal du i gang med renovering i hjemmet eller trænger dine vægge bare til en makeover, så kan du starte ud med miljømærket maling. Der er mange forskellige producenter af miljø mærket maling.

En af disse er Jotun og Beckers. Disse anerkendte producenter har fremstillet en masse fremragende typer af maling. Disse typer af maling skal leve op til helt specielle restriktioner om brug af skadelige stoffer og organiske opløsningsmidler. Dertil skal produktionen foregå på en miljøvenlig vis. Det kan derfor være svært at finde nogle i høj kvalitet. Brug derfor lidt tid på at undersøge markedet inden du køber din maling. 

Refleksfri Miljøvenlig maling fra B&J

Har du udsmykket dit hjem med et gulv, der skal males? Så bør du tænke meget over, hvor solen står henne i rummet. I mange sydvendte rum, vil der være mere sol end i nordlige rum. Du skal derfor overveje, hvilken farve, samt type af maling du indretter dit hjem med.

Vælger du at male dit gulv i høj glans hvis, skal du bare være opmærksom på at solen vil reflektere ned i gulvet. Vælger du derfor at male en sydvendt stue i hvid maling, vil du opleve mange reflekterende stråler i forhold til, hvis du have malet den mat.

Et mat gulv er flot og reflekterer ikke solens stråler i samme omfang, som høj glans. Derimod bliver det hurtigere slidt. Der vil derfor være fordele og ulemper, som du skal overveje. 

Maling af bolig

Du kan spare mange penge på selv at male din lejlighed eller bolig. Mange vælger at få et professionelt firma til at male deres bolig. Men du kan spare en del, ved blot at sætte dig lidt ind i, hvordan får det bedste resultat. Du kan male dine vægge med en rulle, men vær opmærksom på ikke at tage for meget maling på af gangen. Det kan nemlig efterlade store mærker, hvis du ikke har doseret det ordentligt. Brug gerne pensler til vinduer og dørkarme. Det giver et flottere resultat, hvis du lærer at beherske dine penselstrøg. 

Maling af lejlighed ved fraflytning

Skal du i stedet have malet din bolig, fordi du skal fraflytte? Det er ikke altid et krav at du som sælger skal male din lejlighed. Men du bør overveje om det kan bidrage til din chancer, for at få solgt din bolig. Det ser bare altid bedre ud med en bolig, der er nymalet. Det giver den potentielle køber en ide om, at du har styr på din bolig og har behandlet den godt.

Hvis du ikke selv, vil male den, kan du få professionelle fagfolk til det. De har erfaring i branchen og kan gøre det hurtigt og effektivt. På den måde behøver du ikke at tænke over unødvendige ting, når du skal have fokus på at finde et nyt sted. Hyrer du et professionelt malerfirma, kan du være sikker på at alt bliver gjort efter bogen. Det er derfor ikke dig, som står for skud, hvis der er fejl eller mangler. 

Hvad koster det at få malet en lejlighed?

Det kan være svært at finde ud af, hvor meget det koster at få malet sin bolig. Det er meget forskelligt, hvor dyrt det er at få malet. Der er ingen lejligheder, som er identiske og derfor vil priserne også variere. Men det du skal tænke på at du slipper for alt besværet med at købe materialer og maling, hvis du hyrer nogle professionelle. De har alt udstyret med, så du kun skal tænke på at få pakket alle de nødvendige ting.