Disse gaver ønsker din kæreste sig i virkeligheden

Ved du hvad hun virkelig ønsker sig?

Alle mænd kender til situationen, hvor kæresten har fødselsdag og de ikke ønsker sig noget! Det er super frustrerende for alle os mænd. Din kæreste forventer at du kan hive en kanon op af hatten og give dig LIGE præcis den gave, som hun HELE tiden (syntes) hun har snakket om.

Det er bare ikke altid at damer udtrykker sig så tydeligt, som de selv mener at de giver udtryk for. Derfor kan det som mand være svært at skulle vælge en gave helt på egen hånd.

Hvorfor er det SÅ svært at finde en gave?

Vi er ofte bange for at give en forkert gave, at købe en forkert størrelse og mange andre ting. Damerne kan opfatte det forkert, hvis du vælger en størrelse for stor eller for lille og de kan finde skjulte budskaber i alt. Derfor kan du på denne blog, finde gode råd og vejledning til, hvilke gaver du ikke går galt i byen med.

Smykker

Som mange mænd allerede er klar over, så elsker kvinder, når manden har købt smykker til dem. Det kan være svært at vide, hvilken type smykker du skal gå efter. En ting er sikkert, det skal IKKE være en RING. En ring kan sende de forkerte signaler om at du snart er på frierfødder eller vil noget seriøst. Nogle piger kan blive skræmt af det og andre kan blive fornærmede, fordi de håbede på, at du ville fri til dem.

En ting som er mindre seriøs, men som kan bruges til næsten alt, er armbånd og halskæder. Med disse typer af smykker, går du aldrig galt i byen. Det eneste du skal undersøge inden, er om hun er til guld eller sølv. Du kan eventuelt tjekke hendes smykker igennem inden du tager på shopping tur.

Sko

Sko er kvinders bedste ven. Alle mænd som har prøvet at bo med en kvinde, ved at sko fylder enormt meget! Både i garderobe skabet og i din kvindes liv. Det er meget vigtigt for dem at have det rigtige par sko til deres outfit, hvad enten det er sneakers, sandaler eller støvler.

Hvis din kæreste ikke har snakket om nogle specifikke støvler, kan du altid spørge din dames veninder til råds. De vil ELSKE dig for det! Det er vigtigt at gøre et godt indtryk også på din dames veninder. Derfor kan du involvere dem i dit gavekøb, hvis du er i tvivl. Det er ikke et nederlag at være i tvivl. Det handler om ”end gamet” og hvor glad din dame bliver.