DERFOR ER EN SUZUKI EN GOD INVESTERING

Dette indhold er sponsoreret

Står du og skal investere i en ny bil, men er du i tvivl om, hvilket mærke du skal vælge? Der er et stort udvalg på markedet i dag, og det kan derfor være svært at vælge ét bestemt bilmærke. Vi har her valgt at fokusere på Suzuki på grund af dens gode placering på det danske marked – og vi har fundet rigtig mange fordele ved at vælge en Suzuki som din næste bil. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor det er en god idé at investere i en splinterny Suzuki.

Gode priser

Når vi taler Suzuki, så får du rigtig meget bil for pengene. Priserne ligger nemlig i den billige ende i forhold til hvor meget bil – og ikke mindst – hvor meget udstyr, du får med i handlen. Selvom prisen er i den lave ende, kan du dog forvente en kvalitetsbil med klasseledende sikkerhed – uanset hvilken model, du vælger. Driftskvaliteten er nemlig i orden uden de store tekniske problemer.

Højt udstyrsniveau

Når du køber en Suzuki, får du altid en masse udstyr med i købet. Du skal således ikke bruge massevis af kroner på ekstra udstyr, som ellers bør være en del af grundmodellen.

Totaløkonomien er i orden

Suzuki biler er driftssikre biler, der kører langt på literen og har lave ejerafgifter – og det betyder at totaløkonomien i den grad er noget at prale af ved en Suzuki. Det ses bl.a. i 2018, hvor tre forskellige Suzuki-modeller indtog hhv. 1., 2. og 3. pladsen i Bilpriser.dk’s analyse af totaløkonomien hos minibiler. I 2020 gav det britiske bilmagasin What Car? endda Suzuki en samlet 2. plads over bilmærker – kun overgået af et enkelt luksusmærke. Suzuki er altså et meget pålideligt bilmærke – faktisk mere pålideligt end de fleste andre mærker.

Kundetilfredsheden er i top

Suzuki placerer sig år efter år i top af den store AutoIndex-analyse. AutoIndex-analysen er her, hvor danske bilejere vurderer deres oplevelse hos landets bilforhandlere og værksteder hvert år. Suzuki-kunderne er således altid mere tilfredse end de fleste andre bilejere i Danmark.

Er du blevet overbevist om, at Suzuki er den rette bil for dig? Tag et smut forbi din Suzuki forhandler i Kolding og få en prøvetur allerede i dag.